وبلاگ شخصی

وبلاگ شخصی

وبلاگ شخصی

وبلاگ شخصی

سوالات متداول جهت انتخاب چسب کاشت میلگرد خوب

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.


اینکه جهت اجرای روش کاشت میلگرد یا بولت در بتن از چه برند، نوع و رده ای از چسب کاشت میلگرد استفاده کرد، خود به پارامترهای بسیار زیادی وابسته است که در ذیل با ذکر سوالات و عناوینی گوناگون به اختصار به آنها اشاره می‌شود:
  هدف از اجرای کاشت میلگرد چیست؟
  آیا هدف تقویت المان‌های سازه‌ای است و یا اینکه هدف از اجرا مربوط به سایر کارهای عمومی ‌در ساختمان و غیره می‌باشد. اگر هدف تقویت المان‌های ساختمانی است، برای چه المان‌هایی طرح تقویت به روش کاشت میلگرد یا بولت ارائه می‌گردد؟
در پاره‌ای از موارد کاربرد کاشت میلگرد و بولت نیازی به انجام محاسبات و جزئیات مناسب وجود ندارد. حال آنکه انجام محاسبات فنی دقیق برای کاشت میلگرد یا بولت که جزئی از سیستم سازه‌ای محسوب می‌شود الزامی ‌است. در این بین بررسی حالات شکست مهار و کاشت میلگرد صورت گرفته در بتن (تحت بارهای کششی، برشی یا ترکیب اینها) و جلوگیری از وقوع حالات شکست ترد، به خصوص در عملکرد سازه‌ای که در آن مباحث مربوط به شکل‌پذیری مطرح است، بسیار حائز اهمیت می‌باشد.
  در طرح تقویت یک المان به روش کاشت میلگرد یا بولت در چه سطوحی نیاز به اجرا و تقویت داریم؟
سطوح افقی، تخت، مایل، عمودی و یا سقفی، چرا که بعضی از تولیدکنندگان چسب‌ها به سبب خاصیت شره شدن (جاری شدن) برخی از چسب‌های کاشت، محدودیت‌های خاصی را در کاتالوگ‌های چسب تولیدی خود در این خصوص عنوان می‌کنند.
  آیا اجرای روش کاشت میلگرد، قرار است بر روی سطوح بتنی ترک خورده انجام پذیرد یا سطوح بتنی ترک نخورده؟
این خود یکی از مهم‌ترین عوامل انتخاب یک چسب می‌باشد، چراکه بسیاری از چسب‌ها فقط بر روی سطوح بتنی ترک نخورده قابل استفاده بوده و عملکردی مطلوب از خود به جای می‌گذارند.
شرایط محیطی محل تقویت شده به روش ایمپلنت در حال و آینده به چه صورت می‌باشد؟ احتمال قرارگیری بولت و میلگردها در آینده در معرض اکسیداسیون وجود دارد یا خیر؟
برخی از چسب‌ها توانایی محافظت کامل از میلگردهای کاشت شده و بولت‌ها را در آینده نخواهند داشت، در واقع بایستی عدم تاثیر پذیری چسب کاشت میلگرد از عوامل جوی و محیطی در انتخاب چسب حتما ملاک قرار گیرد.
سطوح بتنی که قرار است بر روی آن سوراخ‌کاری انجام شده سپس با عملیات تمیزکاری، گرد و خاک و عوامل مزاحم ناشی از عملیات مته زنی یا کرگیری از آن زدوده می‌شوند، هنگام شروع عملیات تزریق چسب کاشت میلگرد در داخل سوراخ‌ها کاملاخشک، مرطوب و یا مستغرق در آب می‌باشند؟
بسیاری از چسب کاشت میلگرد در مقابل گرد و خاک و یا رطوبت، چسبندگی کافی و عملکرد مطلوبی نخواهند داشت.
  آیا سطوح انکراژ شده هنگام بهره برداری در معرض مواد نفتی، آب دریا و فاضلاب قرار می‌گیرند یا خیر؟
چرا که برخی از چسب کاشت بولت تولید شده در مقابل این عوامل به مرور در معرض خوردگی و اضمحلال قرار خواهند گرفت.
 آیا چسب کاشت آرماتور انتخاب شده را ما می‌خواهیم صرفاً در جهت تزریق و تقویت سطوح بتن معمولی اجرا کنیم یا اینکه یک چسب چند منظوره جهت کارکرد در سایر سطوح مصالح دیگر نظیر سنگ، فولاد، چوب و بتنهای سبک نیز مورد نظر می‌باشد؟
نیازهای طراحی در روش کاشت آرماتور و میلگرد شامل چه مواردی می‌باشند؟
مقاومت برشی، مقاومت محوری فشاری، مقاومت محوری کششی، مقاومت خمشی و یا ترکیبی از موارد ذکر شده
حداقل مقادیر طرح هر یک از مقاومت‌های مورد نیاز چسب کاشت آرماتور جهت بهبود عملکرد در سطوح موردنظر چقدر می‌باشد؟
مثلا مقاومت فشاری ۷ روزه حدود ۹۰، مقاومت خمشی ۷ روزه ۴۰ و مقاومت کششی ۷ روزه ۱۰ مگاپاسکال
با توجه به دماهای نگهداری تعریف شده از سوی تولیدکنندگان برای چسب‌های مختلف کاشت میلگرد، بایستی توجه نمود که مکان انبار و نگه‌داری بسیاری از این مصالح حدود ۵ تا ۲۵ درجه سانتیگراد می‌باشد.
مدت زمان بهره‌برداری از طرح تقویت شده به روش کاشت میلگرد و یا بولت متغییر بوده، به طوری که در برخی از چسب‌ها پس از گذشت ۴۸ ساعت از زمان اتمام عملیات کاشت، بهره‌برداری و بارگذاری می‌تواند صورت گیرد، حال آنکه در برخی دیگر از محصولات تولیدی توسط تولیدکنندگان چسب کاشت، حتی تا ۷ شبانه روز پس از اجرای عملیات کاشت جهت بهره‌برداری زمان مورد نیاز می‌باشد.
آیا در طرح تقویت برای یک المان یا سازه و به ویژه در سازه‌هایی مانند پل‌ها، خستگی ناشی از بارهای رفت و برگشتی در آینده نظیر بارهای دینامیکی، حرکت جرثقیل‌ها، ضربه و غیره در چسب‌ها و اتصالات پیش‌بینی شده است یا هدف صرفا انتخاب یک چسب کاشت جهت طرح تقویت در مقابل بارهای استاتیکی موردنظر می‌باشد؟ 
برخی از چسب‌های کاشت میلگرد تا حدود زیادی انعطاف‌پذیر نمی‌باشند که این خود موجب می‌شود تا در اثر نیروی ناشی از بارهای ذکر شده، شکسته شوند.
در زمان بهره‌برداری، دمای محیطی محل اجرای طرح تقویت با کاشت میلگرد در چه حدودی می‌باشد؟
برخی از چسب‌های معتبر کاشت میلگرد کمینه دمای مجاز محیطی برای چسب اجرا شده را به حداقل ۴۰- و حداکثر ۷۰+ درجه سانتیگراد محدود می‌کنند، حال آنکه در بسیاری دیگر از چسب‌های کاشت میلگردهای موجود در بازار ممکن است این مقادیر متفاوت باشند.
به عنوان نمونه مقاومت کششی یک چسب، در اکثر موارد وابسته به عمق کاشت میلگرد و اندازه قطر میلگرد و بولت‌ها می‌باشد که بایستی با توجه به تلاش‌های مورد نیاز طرح و عوامل دخیل ذکر شده، نوع چسب کاشت انتخاب گردد، با این اوصاف در پاره‌ای از موارد ضرایب اطمینانی حتی در حدود ۵۰ درصد کمتر از مقادیر مقاومتی عنوان شده در کاتالوگ‌های محصولات برای چسب‌ها پیشنهاد می‌گردد.
  آیا برای طرح کاشت میلگرد و یا بولت‌ها پس از اجرا و در زمان بهره‌برداری، مقاومت چسب کاشت آرماتور در مقابل آتش در طرح در نظر گرفته شده است؟
برخی از محصولات تولید کنندگان چسب‌هایمعتبر، توانایی تحمل آتش و حرارت تا دمایی حدود ۱۲۰ درجه سانتیگراد را دارا می‌باشند، در صورتی که در بسیاری دیگر از چسب‌های تولیدی موجود در بازار این مقدار ممکن است بسیار پایین تر از حدود ذکر شده باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.