خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه ثبت دامین و هاست می پردازیم. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک دامنه ثبت کرده و پس از ثبت دامین خود به خرید سرویس هاست مورد نظر جهت بارگذاری اطلاعات وب سایت خود بر روی آن اقدام نمایید. دامنه ها بیانگر نام تجاری، نوع فعالیت و یا منطقه کاری شما است. نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود اینست که با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت خود لازم است به خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز اقدام نمایید.
برای وب سایت هایی که دارای ترافیک بالا نیستند هاست نیاز آن ها را برآورده می سازد اما برای وب سایت های پربازدید ما دو انتخاب را پیش رو داریم: - خرید سرور مجازی - خرید سرور اختصاصی
زمانی که شما اقدام به خرید سرور اختصاصی می کنید، تمامی منابع آن سرور در اختیار شماست و فقط شما از آن استفاده می نمایید اما با خرید سرور مجازی شما یک ماشین مجازی شده را بر روی سرور کنترل می کنید که ممکن هست تعداد زیادی محیط مجازی دیگر را نیز میزبانی کند. پس فقط شما نیستید که از سرور استفاده می نمایید. در سرور مجازی شما محدود به پلن هایی هستید که شرکت ارائه می نماید در صورتی که در سرور اختصاصی شما کنترل کامل را بر عهده دارید و می توانید از منابع و سی پی یو به تنهایی استفاده نمایید.
با توجه به توضیحاتی که داده شد قطعا سرور اختصاصی امکانات بیشتری نسبت به سرور مجازی در اختیار کاربر قرار می د هد اما شما باید توجه کنید که نیاز شما چیست ؟ اگر سرور مجازی پاسخگوی نیاز شما است لزومی ندارد برای خرید سرور اختصاصی هزینه کنید. چون قطعا قیمت سرور های اختصاصی نسبت به سرور های مجازی بیشتر است .
ایران وب سرور با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه هاست پرسرعت به اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.
همانطور که میدانید نرمافزارها پس از عرضه نسخه اولیه به تدریج تکمیلتر شده و نسخههای جدیدتری از آنها توسط شرکتهای سازنده ارائه میشود. گاهی ممکن است به هر دلیل نیازمند این باشید که بدانید نسخه یا ورژن (Version) دقیق نرمافزاری که از آن استفاده میکنید چیست. دانستن این موضوع گاهی در برخی از نرمافزارها بسیار ساده است و گاهی بسیار پیچیده. در این ترفند قصد داریم به معرفی 6 راه مختلف برای پی بردن به نسخه دقیق نرمافزارها بپردازیم.
استفاده از منوی Help
در اکثر نرمافزارها اطلاعات مربوط به نسخه نرمافزار در منوی Help برنامه قابل نمایش است. به این صورت که در پنجره اصلی برنامه به منوی Help رفته و با کلیک بر روی گزینه About به اطلاعات مربوط به نسخه برنامه دسترسی پیدا کنید. نرمافزارهایی نظیر Skype و Winamp جز این برنامهها هستند.
منوی Help مخفی در برخی نرمافزارها
برخی نرمافزارها دارای منوی Help هستند اما این منوی در پنجره اصلی برنامه قابل مشاهده نیست. نرمافزار Windows Media Player یکی از بهترین نمونهها در این خصوص است. برای مشاهده منوی Help در این برنامه، بایستی (ترفندستان) بر روی نوار بالا یا پایین برنامه راستکلیک کرد و از منوی Help گزینه About Windows Media Player را انتخاب نمود.
نرمافزارهای دارای روبان
برخی نرمافزارها نظیر Microsoft Word 2007 به جای نوار ابزار از روبان (Ribbon) استفاده میکنند. در این برنامهها از منوی File میتوان به قسمت Help دسترسی پیدا کرد.
استفاده از آیکن برنامه در نوار تسکبار
برای مشاهده نسخه برخی نرمافزارها میتوان از آیکن آنها در نوار تسکبار و محیط Notification Area استفاده کرد. به عنوان مثال با راستکلیک بر روی آیکن برنامه Kaspersky Internet Security و انتخاب About، میتوانید نسخه دقیق این نرمافزار را مشاهده نمود.
جزئیات فایل اجرایی نرمافزار
در صورتی که هیچیک از راههای دیگر عملی نبود، میتوانید به محل نصب برنامه بروید. سپس بر روی فایل exe اجرایی برنامه راستکلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید. در تب Details و قسمت Product Version میتوان نسخه دقیق برنامه را مشاهده کرد.
روشهای دیگر
برخی نرمافزارها نسخه خود را در عنوان پنجره در کنار نام نرمافزار درج میکنند. از این دست نرمافزارها میتوان به Paint.NET اشاره کرد.
برخی دیگر از برنامهها نیز اطلاعات مربوط به نسخه نرمافزار را در منوی Support در پنجره اصلی نرمافزار درج میکنند.