ا- میوه و سبزیجات نباید بصورت شسته شده داخل یخچال قرار بگیرند. چون
رطوبت که بالا می رود عمر کوتاه تری پیدا می کنند.(بصورت نشسته در یخچال
نگهداری شود و قبل از مصرف شسته شود) 2- میوه و سبزی نباید داخل نایلون
قرار بگیرند . چون به علت تعرق بالا عمر کوتاه تری پیدا می کنند . 3- خیار و
گوجه و کاهو عمر کوتاه تری نسبت به سایر سبزی ها و میوه ها دارند . طبق
دستور دفترچه موز و طالبی دوام چندانی در یخچال ندارند (موز سریع سیاه می
شود) 4- میوه های پلاسیده باید از میوه های سالم جدا شود ، چون اگر در کنار
سایر میوه ها قرار گیرد همه ی میوه ها را خراب می کنند. 5- بعضی میوه ها
نظیر سیب از خود گاز اتیلن متصاعد می کنند ، که عمر میوه را کوتاه می کند.
__ در صنعت از گاز اتیلن برای رسیدن سریع میوه های نارس استفاده می شود __
(اگر سیب را در کنار میوه های نارس قرار دهیم ، زود تر می رسند) 6- مدت
زمان نگهداری میوه و سبزی در دمای صفر درجه (نیمه فریز)حداکثر تا 2 هفته و
در دمای بین 1 تا 5 درجه حداکثر تا 1 هفته می باشد.(منبع : سایت پزشکان
ایران) 7 - باید به این نکته توجه داشت که فریزر تکثیر باکتری ها و قارچها
را متوقف می کند و یخچال سرعت تکثیر را کند می کند ، پس یخچال و فریزر
نابود کننده باکتری ها و قارچها نیستند. 8- فقط در حالتی که یخچال سرمای
کافی نداشته باشد و گرمتر از 5 درجه سانتی گراد باشد باعث کوتاه شدن عمر
مواد غذایی می شود. (پس قطعه ای وجود ندارد که باعث افزایش طول عمر مواد
غذایی شود.)
• تنظیم دمای یخچال ساید
ابتدا مشخص شود تنظیم
درجه مربوط به فریزر است یا یخچال. سپس به صورت زیر عمل نمایید: اگر بصورت
«خط های افقی» بود هرچه تعدادخط کمتر شود گرمتر و هرچه تعداد خط بیشتر شود
سردتر می شود . اگر بصورت درجه سانتی گراد باشد : در یخچال: بیشترین سرما
{صفر درجه} می باشد و کمترین سرما { 6درجه } می باشد که نرمال 3 درجه می
باشد. در فریزر : کمترین سرما 15- درجه و بیشترین سرما 23- درجه می باشد که
نرمال 19- درجه می باشد . سامی سرویس با 17 سال سابقه کار در زمینه تعمیرات ارائه دهنده خدمات تعمیر یخچال در اصفهان
سامی سرویس دارای نمایندگی تعمیر ال جی در اصفهان
